گشنیز چیست؟
گشنیز از جمله ادویه هایی است که علاوه بر کاربرد خوراکی، در صنعت پزشکی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. گشنیز دارای طبع سرد و خشک است.
ترکیبات گشنیز
- کربوهیدرات
- قند
- فیبر
- چربی
- ویتامین A، B1، B2، B3،B6، B9، C، E، K
- آهن
- کلسیم
- منیزیم
- منگنز
- فسفر
- پتاسیم
- سدیم
- روی
- بتا کاروتن
- بتا کریپتوکسانتین
- لووتیان
- زاکسنتین
خواص گشنیز
مضرات گشنیز
از جمله عوارض مصرف زیاد گشنیز می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- مصرف زیاد گشنیز منجر به خستگی و خواب آلودگی می شود.
- مصرف گشنیز دربرخی افراد ممکن است آلرژی ایجاد نماید.
درباره این سایت